SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Valhalla Jiu Jitsu Idrottsförening
Fotboll
Bli medlem i Valhalla Jiu Jitsu Idrottsförening
Bli medlem
Vad ingår i vårt medlemskap?
2023-09-07 10:03

Utöver en familjär känsla och gemenskap får våra medlemmar högklassig träning med kompetenta instruktörer som lägger hög fokus på varje medlem och dess individuella mål.

 

Vi sätter stor vikt i att medlemmar skall ha möjlighet att träna så mycket man vill. 

Utöver ordinarie schemalagda träningspass får alla medlemmar fri tillgång till vår lokal. Är mattan ej upptagen pga. ett officiellt träningspass har man möjlighet att använda lokalen till att drilla tekniker, sparras eller använda vårt gym. 

 

 

NYBÖRJARSTART
2023-07-18 13:25

Upplev passionen och gemenskapen: Träna brasiliansk jiujitsu och nogi/submission wrestling på Valhalla mitt i Chapmans torg - Göteborg. 

 

Välkommen till Valhalla Jiujitsu, vi är en förening som välkomnar alla oavsett erfarenhet. Om du är nybörjare har vi ett ypperligt tillfälle att få lära dig grunderna och känna dig bekväm i vår familjära förening. Med start den 14/8 för barn samt 21/8 för åldrar över 15år. Vi har löpande intag, så du kan börja träna när det passar dig. För att hjälpa dig att komma igång erbjuder vi en kostnadsfri provapå-träning. 

 

På Valhalla Jiujitsu är vi mer än bara en träningsklubb - vi är en familj. Vi tränar tillsammans, stöttar varandra och hjälper varandra att växa. Våra instruktörer är dedikerade och passionerade om att hjälpa dig att uppnå dina mål, oavsett om det är att bli mer självsäker, förbättra din hälsa eller bli en bättre atlet. Vi erbjuder en mängd olika klasser och träningstider för att passa din livsstil, och våra medlemmar kommer från alla bakgrunder och åldrar. På Valhalla Jiujitsu kommer du att hitta en plats där du kan utvecklas både fysiskt och mentalt, och där du kommer att skapa livslånga vänskapsband. Kom och upplev gemenskapen och passionen på Valhalla Jiujitsu!

 

Gå in och anmäl ditt intresse

 

Har du frågor så kontakta oss på info@valhallajj.se,
alternativt Valhalla Jiujitsu på Facebook/Instagram.

Välkommen till vår nya hemsida!
2023-06-22 13:01

Varmt välkomna ska ni vara till vår nya hemsida! 

 

Här kommer information om föreningen och alla olika aktiviteter som kommer framöver!

Bli medlem
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss i sociala medier